Värdshus - All information om Värdshus
Bra värdshus i Blekinge län

Det finns 187 värdshus, tavernor och rastställen i Blekinge län där ni kan få god mat serverad. De orter där det finns flest värdshus och matställen i Blekinge län är på:

Karlskrona

Sölvesborg

Ronneby

Bra värdshus i Dalarnas län

Det finns 381 värdshus, tavernor och rastställen i Dalarnas län där ni kan få god mat serverad. Där det finns flest restauranger och värdshus i Dalarnas län är på:

Borlänge

Falun

Sälen

Hitta ett värdshus i Gotlands län

Totalt i Gotland finns det 157 värdshus fördelade på 15 olika orter. De orter där det finns flest värdshus och matställen i Gotlands län är på:

Visby

Fårö

Klintehamn

Hitta ett värdshus i Gävleborgs län

Det finns 384 värdshus, tavernor och rastställen i Gävleborgs län där ni kan få god mat serverad. Där det finns flest restauranger och värdshus i Gävleborgs län är på:

Gävle

Hudiksvall

Bollnäs

Hitta ett värdshus i Hallands län

Totalt i Halland finns det 386 värdshus fördelade på 50 olika orter. De orter där det finns flest värdshus och matställen i Hallands län är på:

Halmstad

Varberg

Falkenberg

Hitta ett värdshus i Jämtlands län

Det finns 269 värdshus, tavernor och rastställen i Jämtlands län där ni kan få god mat serverad. Där det finns flest restauranger och värdshus i Jämtlands län är på:

Östersund

Åre

Frösön

Hitta ett värdshus i Jönköpings län

Det finns 372 värdshus, tavernor och rastställen i Jönköpings län där ni kan få god mat serverad. Där det finns flest restauranger och värdshus i Jönköpings län är på:

Jönköping

Värnamo

Gränna

Bra värdshus i Kalmar län

Det finns 390 värdshus, tavernor och rastställen i Kalmar län där ni kan få god mat serverad. Där det finns flest restauranger och värdshus i Kalmar län är på:

Kalmar

Västervik

Oskarshamn

Hitta ett värdshus i Kronobergs län

Det finns 195 värdshus, tavernor och rastställen i Kronobergs län där ni kan få god mat serverad. De orter där det finns flest värdshus och matställen i Kronobergs län är på:

Växjö

Ljungby

Markaryd

Hitta ett värdshus i Norrbottens län

Det finns 333 värdshus, tavernor och rastställen i Norrbottens län där ni kan få god mat serverad. De orter där det finns flest värdshus och matställen i Norrbottens län är på:

Luleå

Kiruna

Boden

Bra värdshus i Skåne

Totalt i Skåne finns det 1611 värdshus fördelade på 152 olika orter. De orter där det finns flest värdshus och matställen i Skåne län är på:

Malmö

Helsingborg

Lund

Hitta ett värdshus i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 2991 värdshus fördelade på 116 olika orter. De orter där det finns flest värdshus och matställen i Stockholms län är på:

Stockholm

Solna

SödertäljeHitta ett värdshus i Södermanlands län

Totalt i Södermanland finns det 295 värdshus fördelade på 35 olika orter. Där det finns flest restauranger och värdshus i Södermanlands län är på:

Eskilstuna

Nyköping

Strängnäs

Hitta ett värdshus i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 361 värdshus fördelade på 37 olika orter. Där det finns flest restauranger och värdshus i Uppsala län är på:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Bra värdshus i Värmlands län

Totalt i Värmlands län finns det 329 värdshus fördelade på 48 olika orter. Där det finns flest restauranger och värdshus i Värmlands län är på:

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Hitta ett värdshus i Västerbottens län

Totalt i Västerbotten finns det 311 värdshus fördelade på 47 olika orter. Där det finns flest restauranger och värdshus i Västerbottens län är på:

Umeå

Skellefteå

Vilhelmina

Hitta ett värdshus i Västernorrlands län

Det finns 362 värdshus, tavernor och rastställen i Västernorrlands län där ni kan få god mat serverad. De orter där det finns flest värdshus och matställen i Västernorrlands län är på:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Bra värdshus i Västmanlands län

Totalt i Västmanlands län finns det 278 värdshus fördelade på 23 olika orter. De orter där det finns flest värdshus och matställen i Västmanlands län är på:

Västerås

Sala

Köping

Bra värdshus i Västra Götalands län

Totalt i Västra Götalands län finns det 2011 värdshus fördelade på 212 olika orter. De orter där det finns flest värdshus och matställen i Västra Götalands län är på:

Göteborg

Borås

Uddevalla

Bra värdshus i Örebro län

Det finns 318 värdshus, tavernor och rastställen i Örebro län där ni kan få god mat serverad. De orter där det finns flest värdshus och matställen i Örebro län är på:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Hitta ett värdshus i Östergötlands län

Totalt i Östergötland finns det 515 värdshus fördelade på 39 olika orter. De orter där det finns flest värdshus och matställen i Östergötlands län är på:

Norrköping

Linköping

Motala